Jokić ponovo razgolićen grlio trenera, ovaj put je to snimila kamera (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Feb.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić ponovo razgolićen grlio trenera, ovaj put je to snimila kamera (VIDEO)

Naš košarrkaški reprezentativac Nikola Jokić još jednom se pobrinuo za sjajnu atmosferu u Denveru.

Na klupskom kanalu objavljen je novi intervju sa Jokićem, koji je ponovo prepričao kako je imao razgolićeni zagrljaj sa trenerom Majklom Melounom. Nikola je otkrio da je za prvi tripl-dabl karijere doživeo lep gest, trener mu je poklonio loptu, a onda je bio krajnje skroman što se tiče sopstvenog učinka.

- Tim je taj koji me čini dobrim, moram njima da zahvalim na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << svemu, rade sve kako bih bio dobar - rekao je Jokić, pred kojim padaju rekordi.

Protiv Niksa je ubacio 40 poena, što je rekord karijere, a treba imati u vidu da je tek drugi igrač Denvera u istoriji koji je postigao 40 poena u Medison Skver Gardenu. Uz to, Jokić je sve bliži obaranju rekorda Predraga Stojakovića, koji je postigao 42 poena na NBA meču.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.