Jaka Blažič na udaru Grobara! VIDEO

Izvor: Mondo, 18.Apr.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaka Blažič na udaru Grobara! VIDEO

Pre početka utakmice, košarkašu Crvene zvezde nije bilo nimalo prijatno dok se zagrevao i šutirao na koš.

Foto: (BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR)

Zvižduci, upaljači i sitan novac, pa uvrede na račun majke.

Grobari, koji su dupke ispunili "Pionir" za treću utakmicu polufinalne serije plej-ofa, a prvu u kojoj je Partizan domaćin, izabrali su Jaku Blažiča za metu uoči početka utakmice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Blažič je prvi izašao na parket, dobrih sat vremena pre početka meča i šutirao na koš, kada je ka njemu poletelo nekoliko tvrdih predmeta, a potom je čuo i uvrede na račun svoje majke.

Prethodno, u prvoj utakmici serije, Blažič je u jednom duelu naneo povredu centru Partizana Nikoli Milutinovu, koji se potom nije vraćao na parket, a posle meča trener crno-belih Duško Vujošević napomenuo je da je Slovenac naneo dve, od tri povrede njegovim igračima u ranije odigranim derbijima ove sezone.

U drugoj utakmici, navijači Crvene zvezde vređali su porodicu košarkašu Partizana Saši Pavloviću, a "istom merom" uzvratili su i navijači crno-belih, uprkos apelu kluba da se navija fer i sporski.

Naši reporteri su u "Pioniru", pratite događaje na MONDU!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.