Gurović: Gde da idem mečki na rupu?!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2015, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gurović: Gde da idem mečki na rupu?!

Miljenik navijača Crvene zvezde ima savet za Jaku Blažiča pred večerašnji treći okršaj Zvezde i Partizana i poručuje da nema nameru da ide u Pionir

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Partizana, a sada trener FMP-a Milan Gurović poručio izjavio je uoči trećeg meča polufinala plej-ofa ABA lige između večitih rivala da ne može da shvati uvrede koje su navijači crveno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uputili Saši Pavloviću.

On se prisetio da je i on bio meta navijača svojevremeno, doduše Partizanovih, ali je isto tako poručio Jaki Blažiču da se pripremi na nešto slično i ukoliko je moguće "iskulira Grobare".

"Nije problem kada navijači vređaju igrače, ali zašto porodicu?! Imaju li ti ljudi ćerke, sestre, majke? Ovo govoirim i za Delije i za Grobare. Voleo bih da više nikada ne čujemo skandiranja kakva je doživeo Pavlović na drugoj utakmici, ili ja svojevremeno dok sam igrao za Zvezdu", istakao je Gurović u razgovoru za Alo.

Miljenik navijača Crvene zvezde imao je i savet za Jaku Blažiča...

"Nema sumnje da je za Jaku spreman pakleni doček. Poručio bih mu da koliko-toliko iskulira ono što dolazi sa tribina. Temperamentan je kao i ja, a to posebno iritira navijače protivničkog tima".

Gurović je otkrio kako je reagovao na pitanje jednog prijatelja da li ide na utakmicu...

"Uzvratio sam kontra pitanjem: Koji je danas datum, da nije prvi april pa se šali sa mnom?! Gde da idem mečki na rupu, ja sam Grobare persona non grata", zaključio je uz osmeh trener Pantera.

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ISPIPAVA ATMOSFERU: Blažič ‘preživeo’ prvi udar Grobara (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2015

Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič biće verovatno na najvećem udaru navijača Partizana u večerašnjem duelu polufinala ABA lige, kako zbog toga što je udario Nikolu Miluutinova, tako i zbog nekih ranijih “zasluga”.. . Međutim, Slovenac nije odustao od svoje ustaljene prakse da prvi izađe...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.