(VIDEO) SAŠA JE MALO NERVOZAN: Pavlović se sukobio sa Kalinićem i udario Lazića

Izvor: Kurir, 18.Apr.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SAŠA JE MALO NERVOZAN: Pavlović se sukobio sa Kalinićem i udario Lazića

Bek crno-belih ušao u klinč sa jednim igračem Zvezde, a drugog udario u "muškost"

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović sukobio se sa igračem Crvene zvezde Nikolom Kalinićem, a onda i udario Branka Lazića tokom večerašnje treće utakmice polufinala plej-ofa ABA lige.

Iskusni košarkaš crno-belih očigledno je bio mnogo nervozan zbog svoje i loše igra svog tima, pa je dozvolio sebi da dva puta uđe u incidentne situacije.

Pavlović >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se tokom druge četvrtine "zakačio" sa Kalinićem posle duela ispod koša. Bek Partizana je posle tog duela pao na parket, a onda kao oparen skočio kako bi se obračunao sa protivničkim igračem.

Aleksandar Pavlović se u međuvremenu nije ohladio, pa je u trećoj deonici namerno i jako udario Branka Lazića u "muškost" zbog čega je kažnjen nesportskom greškom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.