Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPIPAVA ATMOSFERU: Blažič ‘preživeo’ prvi udar Grobara (VIDEO)

Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič biće verovatno na najvećem udaru navijača Partizana u večerašnjem duelu polufinala ABA lige, kako zbog toga što je udario Nikolu Miluutinova, tako i zbog nekih ranijih “zasluga”.

Međutim, Slovenac nije odustao od svoje ustaljene prakse da prvi izađe na parket kada su u pitanju košarkaši Crvene zvezde pa je tako i večeras punih sat i po vremena ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << odradio kraći šuterski trening.

Navijači crno-belih uveliko već pevaju svoj repertoar pesama, a očekuje se da se atmosfera pojača do usijanja pred sam početak utakmice do kojeg je ostalo još manje od sat vremena.

hotsport.rs

The post ISPIPAVA ATMOSFERU: Blažič ‘preživeo’ prvi udar Grobara (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sam protiv svih: Blažič sat i po pre meča sa Partizanom izašao na parket da šutira penale (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2015

Slovenac izašao pre svih da istrpi uvrede na svoj račun..Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič, zbog pregrubog faula nad Nikolom Milutinovim u prvom meču plej-ofa ABA lige, našao se na meti trenera Partizana Duška Vujoševića, ali i samih Grobara. Slovenac je zato rešio da izađe sam pred protivničkim...

Nastavak na MozzartSport.com...

(VIDEO) OPIPAO PULS GROBARA: Jaka Blažič izašao na parket 90 minuta pre meča

Izvor: Kurir, 18.Apr.2015

Slovenac iz Crvene zvezde omražen je među navijačima Partizana, koji mu ne zaboravljaju to što je povredio Milutinova..Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič prvi je večeras izašao na parket hale Pionir na zagrevanje, a i kako bi opipao puls Grobara, uoči trećeg meča polufinala plej-ofa ABA...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.