(VIDEO) OPIPAO PULS GROBARA: Jaka Blažič izašao na parket 90 minuta pre meča

Izvor: Kurir, 18.Apr.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OPIPAO PULS GROBARA: Jaka Blažič izašao na parket 90 minuta pre meča

Slovenac iz Crvene zvezde omražen je među navijačima Partizana, koji mu ne zaboravljaju to što je povredio Milutinova

Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič prvi je večeras izašao na parket hale Pionir na zagrevanje, a i kako bi opipao puls Grobara, uoči trećeg meča polufinala plej-ofa ABA lige.

Slovenac je "glavna meta" navijača Partizana, jer je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prvoj utakmici serije u oko udario i povredio centra crno-belih Nikolu Milutinova, pri čemu Grobari veruju da je to uradio namerno.

Blažič nije želeo da odustane od svoje ustaljene prakse da na parket izađe sat i po pre početka utakmice i odradi svoj šuterski trening. Možda je na taj način, dok tribine još nisu bile ispunjene, na neki način amortizovao ljutnju pristalica domaćeg tima. Međutim, u tome nije uspeo. Sa tribina su doleteli različiti tvrdi predmeti ka Zvezdinom košarkašu, a i pozdravljan je svaki njegov promašaj.

Podsetimo, domaćin večerašnjeg duela je Partizan, pa je u hali Pionir bilo mesta samo za njegove navijače.

http://www.youtube.com/watch?v=xjJTpyLppAY
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako su ''Grobari'' dočekali Jaku Blažiča! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2015

Posle poznatih dešavanja na prvoj utakmici polufinala plej-ofa, kada je Jaka Blažić povredio oko Nikoli Milutinovu, bilo je jasno da će večeras pred navijačima Partizana slovenački internacionalac privući najviše pažnje. Ovako je izgledao njegov prvi večerašnji susret sa ''Grobarima'', na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.