Sam protiv svih: Blažič sat i po pre meča sa Partizanom izašao na parket da šutira penale (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Apr.2015, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sam protiv svih: Blažič sat i po pre meča sa Partizanom izašao na parket da šutira penale (VIDEO)

Slovenac izašao pre svih da istrpi uvrede na svoj račun

Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič, zbog pregrubog faula nad Nikolom Milutinovim u prvom meču plej-ofa ABA lige, našao se na meti trenera Partizana Duška Vujoševića, ali i samih Grobara. Slovenac je zato rešio da izađe sam pred protivničkim navijačima sat i po pre početka, gde je vežbao slobodna bacanja, kako bi istrpeo uvrede i navikao se na vrelu atmosferu u Pioniru.    


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NESPORTSKI: Pavlović pesnicom u Lazićeve mošnice (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2015

Košarkaš Partizana Saša Pavlović je sredinom treće deonice meča protiv Crvene zvezde u potpunosti izgubio živce pa je nakon jednog koša, a potom i “dosadne” odbrane Branka Lazića pesnicom udario igrača crveno-belih na nezgodno mesto.. Sudije su primetile šta se desilo pa je bivša NBA...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.