JOKIĆ JE KANDIDAT ZA MVP: Šekil Onil otkrio kako će izgledati Denver nakon povrede Mareja

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 17:58

"JOKIĆ JE KANDIDAT ZA MVP": Šekil O'nil otkrio kako će izgledati Denver nakon povrede Mareja

Reči legende.

Otkako je objavljeno da će Džemal Marej pauzirati čak godinu dana zbog povrede kolena, i to taman kada je u Kolorado došao Eron Gordon i krenulo se u pobednički niz, ostalo je veliko pitanje kako će izgledati tim Denvera izgledati bez talentovanog Kanađanina. Odgovor na to pitanje ima legenda NBA košarke, Šekil O' Nil.

O'Nil je istakao da u sastavu Denvera ima još odličnih pojedinaca koji mogu da podignu nivo igara sa većom ulogom, što će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doprineti rezultatima Nagetsa:

- Ne dižite ruke od Denvera. Džamal Marej je mnogo držao loptu u rukama i drugi talentovani momci nisu dolazili do izražaja. Njegovom odlaskom će svakako dobiti više prostora. Eron Gordon i Majkl Porter Džunior imaće mnogo više šuteva i prilike da pokažu šta znaju. Ako uhvate dobar ritam.

Legendarni košarkaš spomenuo je i srpskog centra Nikolu Jokića.

 i naravno uz "Džokera" koji je MVP kandidat nemojte tako lako odustati od Denvera - zaključio je O' Nil u analizi na televiziji TNT.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dragana, supruga fudbalera Antonia Rukavine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.