JEDVA MOŽEŠ DA PROĐEŠ KROZ BURGER KING... Janis isprozivao Jokića, imao je poruku i za Durenta i Lebrona

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2023, 10:19

"JEDVA MOŽEŠ DA PROĐEŠ KROZ BURGER KING..." Janis isprozivao Jokića, imao je poruku i za Durenta i Lebrona

Grk se "opustio..."

Košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokumbo gostovao je na jednoj televiziji i propisno isprozivao najveće rivale u NBA ligi. Razlog? Šou...

Grk je izlaganje počeo od dvostrukog uzastopnog MVP-ja lige Nikole Jokića.

 Džokeru, kako ćeš da se plasiraš u finale NBA kada izgledaš kao da jedva možeš da prođeš kroz Burger King – izjavio je Janis, pa nastavio.

– Jokiću, volim tvoju igru - završio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Janis.

Janis je pecnuo i Kevina Durenta i Lebrona Džejmsa.

– Nastavljaš da dolaziš u super-timove da osvojiš NBA titulu. Šta kažeš na to da izađemo jednom zajedno da te naučim kako da brineš o svom timu. KD, ti si jedan od najboljih poentera ikada. Poštujem tvoju igru, već 15 godina si uzor mnogima i bio si moj omiljeni igrač dok sam odrastao – poručio je Adetokumbo novom igraču Finiksa.

Za "Kralja" je imao samo reči hvale.

– Lebrone, volim tvoju igru, čoveče. Ti si kralj s razlogom, GOAT, oborio si rekord po poenima, nastavi da radiš šta radiš.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Šmit, atletičarka iz Nemačke

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.