JA TEBI VOJVODO, TI MENI SERDARE: Iznenađujuće lepe reči razmenili Dominik Tim i Nik Kirjos

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 18:43

JA TEBI VOJVODO, TI MENI SERDARE: Iznenađujuće lepe reči razmenili Dominik Tim i Nik Kirjos

Proveli se svojevremeno u Akapulku.

Neočekivano se seznalo da su Dominik Tim i nik Kirjos ustvari veliki prijatelji. Australijanac se zahvalio Austrijancu na lepim rečima koje mu je uputio u tekstu na svom sajtu koji je posvećen njegovoj karijeri i kolegama.

- On je karakterističan, ne postoji niko kao on, potpuno je jedinstven! Tenis bi trebalo da je srećan što ima takvu osobu. Ovaj sport nikada nije video nekog kao što je on i verovatno nikada više i neće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - poručio je Austrijanac, a potom se prisetio i zajedničkog provoda u Akapulku tokom turnira koji je Kirjos osvojio 2019. godine.

- Ljudi njega ili vole ili mrze. On je, duboko u sebi, veoma dobra osoba. Pre nekoliko godina smo zajedno otkrili noćni život Akapulka, bilo je sjajno! - dodao je Tim

Thiem had some good words for Nick Kyrgios and the Australian thanked him. pic.twitter.com/wwsyGKGRsq

— José Morgado (@josemorgado) November 2, 2020

- Hvala na ljubavi, Dominiče. Ta noć u Meksiku je bila nestašna - prisetio se i Australijanac.

Sve je ovo pomalo iznenađujuće, jer je Dominik Tim inače dobar prijatelj Novaka Đokovića i koji se i sam našao na udaru kontroverznog Kirjosa jer je učestvovao na Novakovom Adria turu u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.