Ivanov: Želim da mi Partizan bude odskočna daska

Izvor: Blic, 17.Jun.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanov: Želim da mi Partizan bude odskočna daska

Bugarski reprezentativac Ivan Ivanov potpisao je ugovor na tri godine sa šampionom Srbije Partizanom. On je peto pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku, a pretpostavlja se da je transfer vredan 600.000 evra.

"Veoma sam srećan. Partizan je klub koji ima veliku istoriju i, nadam se, veliku budućnost. Daću sve od sebe da uzvratim timu i rukovodstvu na ukazanom poverenju. Motivisan sam, nadam se da će mi boravak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Partizanu predstavljati odskočnu dasku za dalji napredak u karijeri. Želim petu uzastopnu titulu sa Partizanom i plasman u Ligu šampiona", rekao je Ivanov.

Ivanov može da igra na poziciji centralnog defanzivca, ali i po levoj strani, a crno-beli su ga doveli kao zamenu za bivšeg kapitena, sada sportskog direktora Mladena Krstajića.

"Nije jednostavno zameniti igrača kakav je Krstajić, ali ću dati sve od sebe da ispunim očekivanja", rekao je Ivanov.

On je dodao da je bitnu ulogu u njegovom dolasku u Humsku imao selektor Bugarske i bivši trener Partizana Lotar Mateus.

"Selektor mi je rekao da bi to bio dobar izbor. Rekao mi je da klub ima perfektnu infrastrukturu i sjajnu organizaciju", rekao je Ivanov.

Crno-beli najavljuju još jedno pojačanje u defanzivnoj liniji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanov: Partizan je pravi klub za mene u ovom trenutku

Izvor: Beta Video, 17.Jun.2011

BEOGRAD - Novi fudbaler Partizana, bugarski reprezentativac Ivan Ivanov: Partizan je pravi klub za mene u ovom trenutku, zaista sam srećan (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.