Istorija  niko nikad kao Klej, Kari i Zek Lavin! VIDEO

Izvor: B92, 24.Nov.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorija " niko nikad kao Klej, Kari i Zek Lavin! VIDEO

Košarkaš Čikago Bulsa Zek Lavin postigao je 49 poena protiv Šarlot Hornetsima i srušio ih šutem za pobedu.

Lavin je odveo svoje Bulse do trijumfa nad Hornetsima rezultatom 116:115.

Mladi Amerikanac odigrao je verovatno najbolji meč u karijeri, oborivši lični rekord po broju poena.

On je, takođe, postigao nestvarnih 13 trojki i našao se u društvu Stefa Karija i Kleja Tompsona koji su jedini igrači u istoriji NBA lige sa toliko ili više postignutih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šuteva za tri poena.

Rekord i dalje drži Tompson, koji je prošle sezone postigao 14 trojki upravo protiv Lavinovih Bulsa.

Šarlot je uspeo da ispusti prednost od pet poena u završnici za samo 15 sekundi. Tomas Satoranski postigao je trojku za 113:115, Bulsi su loptu, a ona je nekako došla do Lavina koji je pogodio trojku u padu za pobedu.

On je upisao i četiri skoka i imao isto toliko izgubljenih lopti, a 27 od svojih 49 poena postigao je u poslednjoj četvrtini.

Lavinov šou došao je nakon što ga je "izazvao" trener Džim Bojlen, koji ga je u prethodnom meču kaznio i vratio na klupu samo par minuta nakon meča protiv Majamija (108:116).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.