Istorija ispisana u Salcburgu ! Crvena Zvezda je u Ligi šampiona !

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorija ispisana u Salcburgu ! Crvena Zvezda je u Ligi šampiona !

Srpski šampion se plasirao u najelitnije fudbalsko takmičenje remijem sa Salcurgom od 2:2.

90+3 Borjan brani pokušaj dobar Ramalja, odbrana vredna Lige šampiona.

90' Minuti dele srpski tim do fenomenalnog rezultata !

82' Taktička izmena Vladana Milojevića, Radonjić napušta teren, verovatno poslednji put u dresu Crvene zvezde, umesto njega Gobeljić.

76' Pauza da bi se Pavkovu ukazala pomoć. Otpao mu je zavoj stavljen posle sudara >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << glavama sa Samasekom.

69' Kriza u redovima Salcburga, Jabo menja Daku.

66' GOOOL ! 2:2 ! DEGENEK ! FURIOZNI POVRATAK ZVEZDE ! Ovaj rezultat vodi crveno-bele u Ligu šampiona !

Nervoza posle gužve nastale Pongračićevim potezom unela je energiju u crveno-bele, što je materijalizovano u vidu dva ekspresna pogotka pred samim Stojkovićem.

Salzburg - Crvena zvezda 2:2 - GOL MILOŠA DEGENEKA GLAVOM 67' [29.8.2018] https://t.co/F5iIH9WnhF putem korisnika/ce @YouTube— DELIJE SEVER (@DELIJEDelije) August 29, 2018

65'  GOOOL ! 2:1 ! Ben vraća Zvezdu u igru !

61' Pongračić neoprezno gazi Pavkova, koji je pao na zemlju posle sudara glavama sa Hajdarom. Za prljav start sankcionisan je žutim kartonom.

53' Najozbiljna prilika za goste, Pavkov je sa desnog ugla peterca prebacio gol.

48' GOL ! Penal za Salcburg ! Dabur siguran.

Klizeći start Savića na Volfu na ivici šesnaesterca, sudija Čakir je kaznio jedanaestercem. Odluka je vrlo diskutabilna, jer su santimetri odlučivali.

 Munas Dabbur #UCL pic.twitter.com/QdRaHRfGah— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) August 29, 2018

Počelo je drugo poluvreme na "Red Bul" areni.

Kraj prvog poluvremena. Srpski tim je u podređenom položaju od starta utakmice, Daburov pogodak je krunisao nadmoćniju igru Austrijanaca.

#FCSCZV 1-0 (HT) #UCL pic.twitter.com/OxAzMyhWe2— FC Red Bull Salzburg (@RedBullSalzburg) August 29, 2018

45' GOL ! 1:0 za Salcburg ! Dabur koristi rupu između dva štopera i finišira odličan centar-šut Ulmera volejom.

Dabbur fişi çekti. Salzburg 1-0 önde Kızıl Yıldız karşısında. İkinci yarı harika bir maç bekliyor bizi. pic.twitter.com/SK5GrUsTDU— Alper Çaltık (@alpercaltik) August 29, 2018

38' Prva izmena- Dušan Jovančić umesto Veljka Simića

30' Radonjić upućuje prvi iole ozbiljniji pokušaj ka golu Salcburga, koji završava preko prečke.

25'  Zvezda se grčevito brani, uputili su tek jedan šut ka golu, austrijska ekipa je već na 10 šuteva, od čega 4 u okvir gola.

19' Dabur proigrava Daku, Borjan spasava zicer.

15' Unsere Mannschaft wie angekündigt mit viel Wucht in der Partie. Abschlüsse über Abschlüsse. Hier ist Feuer drin! // Offensive begin from our boys. Keep it up! #120Prozent #FCSCZV #UCL pic.twitter.com/8Hf3VZTWnj— FC Red Bull Salzburg (@RedBullSalzburg) August 29, 2018

14' Salcburg steže obruč. Ramaljov pokušaj van šesnaesterca, zatim i Haidarin, su ozbiljno pripretili. Sedam šuteva su Austrijanci upisali do sada.

10' Borjan izleće van šesnaesterca, ali Vujadin Savić je pravovremenom reakcijom sprečio Daku da dovede domaćina u vođstvo.

Utakmica je počela.

Posle utakmice bez golova u Beogradu, crveno-beli imaju veliku priliku da se plasiraju u Ligu šampiona i tako se vrate u najviši nivo evropskog fudbala, posle 26 godina.

Srpskom šampionu ide u korist pobeda ili eventualni remi sa postignutim golovima, ako se posle 90 minuta ponovi rezultat iz prvog meča, ući će se u produžetak. U protivnom će tim Vladana Milojevića nastupati u Ligi Evrope.

Preko 10 000 "Delija" otputovalo je za Austriju da podrži svoje miljenike u odlučujućoj utakmici, u kojoj neće biti Nikole Stojiljkovića zbog povrede. Zameniće ga Nemanja Milić.

Sudija će biti Turčin Džunejt Čakir.

SALCBURG: Stanković - Lajner, Ramaljo, Pongračić, Ulmer - Haidara, Samaseku, Volf, Šlager - Daka i Dabur.

ZVEZDA: Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Jovičić, Krstičić - Simić, Ben, Radonjić - Milić.

Звездо дај гол! pic.twitter.com/OSgObIRPUo— Moja Crvena zvezda (@sdcrvenazvezda) August 29, 2018
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda je u Ligi šampiona !

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018

Srpski šampion se plasirao u najelitnije fudbalsko takmičenje remijem sa Salcurgom od 2:2 !..Činilo se da su izabranici Vladana Milojevića potpuno potonuli, ali nisu odustajali i golovima Bena u 65. i 66. minutu postali su drugi srpski klub koji će nastupati u grupnoj fazi Lige šampiona !..KRAJ...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.