Iguaina privodili pre meča, odgovorio na terenu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2019, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguaina "privodili" pre meča, odgovorio na terenu! (foto)

Navijačima ništa nije jasno...

Čudna situacija, Juventus želi da se oslobodi Iguaina, prvo mu nisu dali "devetku", a sada zanimljivo u oficijelnim prodavnicama nema njegovog dresa sa brojem "21".

Navijači su ljuti, ne žele Ikardija, a ono što se dešava na pripremama je ražestilo mnoge.

Danas su pred meč na terenu Paratići i Nedvede razgovarali nasamo sa Argentincem, italijanski mediji pišu da su ga "priveli" i ubeđivali da mora da napusti klub, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odnosno prihvati ponudu Rome.

Argentinac ne želi da ide, traži odštetu ako napusti klub. Danas je ušao u nastavku, dao gol, promašio još jednu veliku šansu, generalno, prema ocenama medija, on i Kanselo koji je pred vratima Sitija su bili najbolji na terenu.

Nakon meča Sari je izbegavao da odgovori na pitanja šta će biti sa Iguainom, rekao je da dobro radi, da je malo umoran jer je imao dužu sezonu nego saigrači, aludirajući da je Čelsi stigao do finala LE i osvojio trofej sa Sarijem i Iguainom.

Mnogi se, između njih i Arigo Saki pitaju šta će Ikardi Juventusu, tim pre što Iguain ima mnogo iskustva, igrao je sa Ronaldom, dobro poznaje Sarijev način rada, a i timski je igrač.



"Ikardi je sebičan, ne verujem da će praviti probleme u svlačionici, ali Juventusu takvi igrači nisu potrebni"
, ocenio je Arigo Saki.

Higuain had a 10 minute conversation with Paratici & Nedved before the warm-up! [Gazzetta] pic.twitter.com/y0umnecwhZ

— Forza Juventus (@ForzaJuve2017) 21. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.