Igrači podržali Murinja,  francuski buntovnik odlazi, dva scenarija na stolu!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači podržali Murinja, " francuski buntovnik" odlazi, dva scenarija na stolu!

Pol Pogba dojadio i saigračima, mediji pišu da je ostalo još da bord direktora prihvati odluku menadžera, pa bi za par nedelja Francuz mogao da pokupi stvari...

Pol Pogba po svemu sudeći neće biti u timu protiv Liverpula, kako sada stvari stoje, ne samo što će propustiti najveći engleski derbi, već se njegovo vreme u Junajtedu završilo.

Više izvora navode da bi i svlačionica bila srećna da ode i da čak Murinjo ima podršku igrača u svojoj nameri da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oslobodi Francuza već u januaru.

Naime, "Miror" je juče već lansirao priču o razmeni za Aleksa Sandra, ali postoji i varijanta da Francuz ode na pozajmicu sa obaveznim otkupom, to bi prihvatili i Barselona i Juventus koji žele ovog fudbalera.

U Barseloni bi mogao da uzme navodno veći novac, u Juventusu su ga čekaju prijatelji, oba kluba bi plaćanje odložila za leto, a cilj "Đavola" je da vrate novac uložen u Pogbin transfer, dakle on bi mogao da bude oko 80 miliona evra, pretpostavlja se da bi jedan od zainteresovanih klubova platio Rajolinu proviziju.

Ostalo je da bord direktora sankcioniše ovu odluku Murinja, što bi u isto vreme značilo i podršku za trenera koji i dalje smatra da je Pogba virus, da ne može da ga kontroliše i da je najbolje da ode dok još mogu da izvuku novac za njega.

Ono što je novina je da Murinjo ima podršku igrača, navodno je svima dosta Pogbinog ponašanja na treninzima, ali i na terenu, on deluje kao da se dobro zabavlja i većina fudbalera smatra da to radi namerno kako bi otišao iz kluba, odnosno da iza svega stoji Rajola.

Videćemo hoće li u nekom trenutku danas na "Enfildu" dobiti priliku, ali svakako da je prokockao baš dosta šansi i da je daleko od postave, jednostavno Matić i Erera su neupitni, a danas bi Mata mogao da bude na mestu ofanzivnog veziste, što samo pokazuje koliko Murinjo ne veruje Pogbi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.