Junajted ga gledao u Bernu, na ovu razmenu bi Juventus pristao!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted ga gledao u Bernu, na ovu razmenu bi Juventus pristao!

Nije Dibala, kako su Englezi prvo tražili, u Juventusu spremni da prihvate ponudu, Murinjov problem je što je ovo njegova ideja, a ne Vudvordova...

Skauti Junajteda bili su u Bernu u sredu uveče, pretpostavljalo se da je meta Dibala, ali on je bio na klupi. Kako pišu italijanski mediji, već duže vreme, "Đavoli" prate Aleksa Sandra koji će potpisati novi ugovor, ali to ne znači da nije na prodaju.

Barem nije bio, dok se nije pomenula mogućnost da ga Junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prihvati kao deo dogovora oko Pola Pogbe.

Murinjo ne odustaje od toga da se oslobodi Francuza, Rajola i dalje gura transfer u Juventus, Englezi su probali sa razmenom za Dibalu, ali od toga nema ništa.

Cena Aleksa Sandra je oko 50 ili 60 miliona, sa druge strane, Pogba je procenjen na 80, mada bi Juve doplatio i više. Od Pogbe bi se očekivalo da smanji primanja, sigurno da ne može da dobije ono što ima u Engleskoj, ali on je zaista očajan u želji da ode sa "Old Traforda".



"Mi smo mu već rekli, ovde ga čekamo raširenih ruku, svlačionica i navijači. Ovde je ostavio prijatelje, zna se da je Juventus njegova druga kuća, svi bismo bili srećni da nam se pridruži"
, rekao je Pjanić.

Dibala i Kjelini su na stalnoj vezi sa Pogbom i to nije tajna, on je gostujući na "Alijancu" dobio ovacije navijača, u Juventusu veruju da nije zaboravio da igra fudbal i da ga brzo vratili u formu, tim pre što je pritisak manji, situacija u svlačionici mnogo bolja, a i tim mnogo kvalitetniji od Junajtedovog, sigurno da na Pogbi ne bi bio toliki pritisak.

A kada je tako, on igra kao što je činio za Francusku na Mundijalu.

Ipak, ostaje da Junajted ovo ponudi, oni ne vide stvar u fudbalskoj već marketinškoj vizuri, videćemo hoće li se odreći medijski atraktivnog Pogbe.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted dobio ozbiljnu konkurenciju, sada više ni 50 miliona nije dovoljno!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018

Da li će italijanski klub ponovo uspeti da ga zadrži?..Italijanski mediji pišu kako je Inter spreman da proda Ivana Perišića, ali samo za odgovarajuću cenu. Bilo je pravo čudo kako su uspeli da ga zadrže ovog leta u timu, ali sada izgleda žele da dobro naplate ogromno interesovanje za ovog Hrvata...Dvadesetdevetogodišnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.