Junajted dobio ozbiljnu konkurenciju, sada više ni 50 miliona nije dovoljno!

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted dobio ozbiljnu konkurenciju, sada više ni 50 miliona nije dovoljno!

Da li će italijanski klub ponovo uspeti da ga zadrži?

Italijanski mediji pišu kako je Inter spreman da proda Ivana Perišića, ali samo za odgovarajuću cenu. Bilo je pravo čudo kako su uspeli da ga zadrže ovog leta u timu, ali sada izgleda žele da dobro naplate ogromno interesovanje za ovog Hrvata.

Dvadesetdevetogodišnji krilni napadač igra odlično, a bio je impresivan i na Mundijalu u Rusiji sa svojom reprezentacijom. Tada se povezivao sa Junajtedom, ali "Crveni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Đavoli" su dobili ogromnu konkurenciju u vidu Bajerna i Atletika.

Murinjo ne krije da želi Perišića u svom timu i pre nekoliko meseci je poslao ponudu u iznosu od 50 miliona evra. Sada će to morati da bude veća suma, pogotovo jer su se u trku uključila još dva giganta.

Perišić je od 2015. godine član "Neroazura", pre toga je nosio dres Volfsburga, Dortmunda, Klub Briža i Roselarea. Radi se zaista o fantastično igraču koji može da napravi razliku u napadu. Postigao je 33 gola na 135 utakmica u dresu italijanskog tima. Može li Murinjo ovoga puta da ispravi grešku i da dovede Hrvata? Ovoga puta će morati da pobedi i Bajern, ali i Atletiko Madrid, ali i da ispuni sve Interove zahteve kada je u pitanju visina transfera.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.