ISPRAVLJENA NEPRAVDA: Ivana Španović je najbolja na svetu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2017, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPRAVLJENA NEPRAVDA: Ivana Španović je najbolja na svetu (FOTO)

Završiće godinu na prvom mestu.

Kako se navodi u današnjem saopštenju, prema rangiranju najeminentnije statističke kuće kada je u pitanju atletika "All Athletics", srpska skakačica Ivana Španović u dalj završiće 2017. godinu na prvom mestu.

GROBARI, POŽURITE: Ovo ne smete da PROPUSTITE. Zovu vas Sale kapiten, Vule, Bambi i Ostoja (FOTO)

RUTINSKI: Hamilton u Japanu došao do osme pobede u sezoni (FOTO)

Ona se do sada u više navrata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << našla na prvom mestu liste u toku takmičarskih sezona, sada je na toj poziciji 36 nedelja, ali ovo je prvi put da će zimsku sezonu, a na kraju i celu takmičarsku godinu završiti kao svetski broj 1.

Španovićevu niko ne može da ugrozi na vodećoj poziciji sve do marta naredne godine, pošto u bodovni sistem ulaze pet najznačajnih takmičenja u proteklih godinu dana.

pic.twitter.com/bdCKTnaYYN

— Ivana Španović (@Ivana_Spanovic_) October 8, 2017

Srpska rekorderka je ove godine nastupala na znatno manjem broju takmičenja zbog povreda.

Drugo mesto na listi zauzima Tijana Bartoleta sa 1.361 bodom, Britni Ris je treća sa 1.345, a četvrto mesto zauzima Darija Klišina sa 1.320.

POTOPLJEN KOTOR: Partizan slavio na startu regionalne lige

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.