Haotično stanje u ekipi Budućnosti, Partizan ovo mora da iskoristi!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2017, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haotično stanje u ekipi Budućnosti, Partizan ovo mora da iskoristi!

Novi momenti pred večerašnji duel u Humskoj.

Preneli smo tokom popodneva da će podgorička Budućnost večeras protiv Partizana najverovatnije nastupiti bez svog najboljeg igrača Radomira Đalovića, a tu informaciju uz razloge njegovog izostanka potvrdili su i crnogorski mediji.

Kako prenose podgoričke ''Vijesti'', sve je počelo kada je šef struke Budućnosti Dragan Kažić odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da Đalovića ostavi na klupi.

Iskusni fudbaler je, prema tim informacijama, burno reagovao, odbio je da bude rezerva, a epilog svega je da je Đalović odstranjen iz ekipe. Pomenuti izvor takođe navodi i da su male šanse da uopšte ostane u Budućnosti posle najnovijih dešavanja.

Ovo je još jedan veliki udarac za ekipu crnogorskog šampiona, s obzirom da je pre nekoliko dana ostala i bez kapitena Rista Radunovioća, a tokom leta i bez još nekoliko igrača iz prošle sezone.

S druge strane, Partizan je u kompletnom, šampionskom sastavu, trener Đukić jedino na Munira ne može da računa, pa bi crno-beli večeras pred svojim navijačima morali da iskoriste sve ove probleme koje ima njihov rival.

Podsetimo, utakmica između Partizana i Budućnosti u Humskoj počinje u 20:45h.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tribine sve punije, susret Đalovića sa Mišom Tumbasom (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2017

Partizan će imati sasvim solidnu podršku večeras...Iako je na tribinama i oko 500 navijača Budućnosti, navijači Partizana u sve većem broju pristižu u Humsku i ekipa Miroslava Đukića neće morati da brine za podršku sa tribina...Među navijačima je i prepoznatljivi Miša Tumbas, koji je pre...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.