HOROR U PANČEVU: Bivši fudbalski internacionalac BRUTALNO pretučen pištoljem i štanglom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 19:08

HOROR U PANČEVU: Bivši fudbalski internacionalac BRUTALNO pretučen pištoljem i štanglom!

U bolnici konstantovane teške povrede.

Kako prenosi "Mondo", bivši fudbalski internacionalac Dušan Belić (49) pretučen je danas u Pančevu. Policija je ubrzo pronašla osumnjičene koji mu povrede naneli pištoljem i štanglom.

Posle poraza na Old Trafordu od 5:0 Lajpcig je izgubio i od Menhengladbaha u Bundesligi, i u ne baš sjajnom raspoloženju čeka PSŽ (21.00), koji ima tri pobede zaredom bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primljenog gola. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - PSŽ.

Dvojica mladića su nekadašnjeg fudbalera udarali pomenutim predmetima, a u pančevačkoj bolnici su mu konstatovane teške povrede.

Pančevačka policija je munjevitom reakcijom uhvatila dvojicu osumnjičenih za napad. Radi se o Lazaru S. i Nemanji P. koji od ranije imaju kriminalni dosije. Istraga se nastavlja, a policija pokušava da utvrdi uzrok napada.

Belić je godinama bio internacionalac i svojevremeno je čuvao mrežu Sen Trujdena u Belgiji. Kasnije je branio u Kanadi, za srpski tim Vajt igls, a bio je i reprezentativac Jugoslavije u fudbalu.

Nakon igračke karijere je ostao u sportu, a prethodne godine je postavljen na mesto direktora u FK Dinamo iz Pančeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.