HOĆE LI MITROVIĆ OSTATI U FULAMU? Srpski fudbaler emotivniji nego ikad

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 11:13

HOĆE LI MITROVIĆ OSTATI U FULAMU? Srpski fudbaler emotivniji nego ikad

Razočaran sezonom.

I definitivno je londonski Fulam izgubio sve šanse za opstankom u elitnoj ligi engleske te ćemo Aleksandra Mitrovića i njegove saigrače gledati ponovo u Čempionšipu. Fulam je na prethodnom meču poražen od Barnlija sa 2:0 i tako ostao ispod crte Premijer lige. Teško im je pao ovaj poraz, posebno Aleksandru Mitroviću koji je nakon meča dao jednu od emotivnijih izjava za tamošnje medije.

Nekadašnji najbolji strelac Čempionšipa i najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stranac u Fulamu preneo je svoje razočaranje ovom sezonom.

Tri kola pre kraja Primere, Barselona je poravnata sa Realom, i ima dva boda manje od Atletika. Dakle, važan je ne samo svaki bod, nego i svaki gol.  Večeras (22.00) Katalonci gostuju Levanteu, a kvota na dvojku je 1,17, dok je kombinazzija 2&3+ 1,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Levante - Barselona.

- Ovo je teško vreme za nas, ali nismo uspeli večeras. Nismo uspeli ove sezone. Teško je naći prave reči u ovom trenutku. Nije bilo dovoljno dobro. Nismo zaslužili da ostanemo u Premijer ligi. Bilo je i dobrih igara, ali na kraju smo završili tamo gde smo i zaslužili - rekao je Mitrović posle poraza od Barnlija, kojim je Fulam i definitivno ispao, pa dodao:

- Zaista smo tužni zbog navijača. Za ljude u klubu je ovo zaista mnogo teško. Nismo pokazali veliki karakter ni veliki mentalitet, malo smo pukli pod pritiskom. Nismo bili dovoljno dobri. Pokušali smo, borili se, trudili se, ali nam je bilio potrebno više kvaliteta sa loptom. U ovakvoj ligi ćete biti kažnjeni. Kažnjeni smo večeras i ove sezone - zaključio je srpski centarfor.

Ono što je, za sada, izvesno je da će Mitrović predvoditi Fulam i naredne sezone kada će ponovo pokušati da izbore plasman u Premijer ligu.

Naime, popularni Mitrogol ima ugovor sa londonskim klubom do 2024. godine a ove sezone je odigrao 27 mečeva na kojima je zabeležio tri gola i po tri asistencije.

BONUS GALERJA

Pogledajte kako izgleda srpska kik-bokserka Staša Veić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.