HAOS U HRVATSKOJ: Žestoka tuča Torcide i Armade, ima i povređenih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2021, 18:59

HAOS U HRVATSKOJ: Žestoka tuča Torcide i Armade, ima i povređenih (VIDEO)

Sevale pesnice na sve strane...

Dve osobe povređene su u tuči između navijača riječke Armade i splitske Torcide, koja se dogodila u naselju Potok, saopštili su hrvatski mediji.

Policijska uprava navodi da se tuča dogodila oko 9 časova i da je nekoliko ljudi privedeno, ali nije precizirano između koga i kako je došlo do sukoba, prenela je Hina.

U posljednjih nekoliko godina Armada i Torcida su imale niz sukoba na ulicama hrvatskih gradova. Jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od najvećih tuča dogodila se pre pet godina. Tada je Armada upala u Split i bila napadnuta u trajektnoj luci od velike grupe Torcidaša.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.