Gruja nije bio taličan, Liverpul ispao iz trke za prvi trofej, pogađajte ko je proradio! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2017, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gruja nije bio taličan, Liverpul ispao iz trke za prvi trofej, pogađajte ko je proradio! (video)

Večeras je odigrano 11 mečeva Liga kupa.

Fudbaleri Liverpula ispali su već u prvom kolu Liga kupa, pošto je večeras od ekipe Jirgena Klopa bio bolji Lester na King Pauer stadionu rezultatom 2:0 (0:0), a treba istaći da je prvu pobedu, i prvi gol u sezoni postigao Kristal Palas posle očajnog starta bez boda i datog gola u Premijer ligi.

U timu Liverpula čitav meč odigrao je Marko Grujić, ali se naš fudbaler nije proslavio pošto je zaradio žuti karton, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čega nije smeo da faulira Slimanija kod drugog pogotka.

Jirgen Klop je izveo kombinovani sastav, nije bilo Firmina, Salaha, suspendovanog Manea, Džana, Matipa, Lovrena, Morena, ali ni Lester nije bio u najjačem sastavu.

Ipak, i pored toga, "lisice" su došle do velike pobede pošto je najpre rezervista Okazaki pogodio u 65. minutu, a potom je Slimani u 78. pogodio preleg gol za 2:0.

Marko Grujić je zaradio žuti karton u 57. minutu, a kao što smo rekli, nije bio u mogućnosti da faulira Slimanija kod pobedonosnog gola.

Drugi srpski fudbaler Lazar Marković čitav meče je presedeo na klupi, a zanimljivo je da večeras prve minute posle duge pauze odigrao Ings.

U ostalim mečevima, treba istaći da je Kristal Palas konačno proradio, pošto je na svom Selhrust parku pobedio Hadersfild rezultatom 1:0. Jedini pogodak na meču postigao je Bakari Sako, a naš Luka Milivojević je odigrao svih 90 minuta.

Od ostalih premijerligaša, Stouk je ispao od Bristol sitija u gostima - 2:0, Vest Hem je bio bolji od Boltona - 3:0, a treba istaći da je dve asistencije za "čekićare" zabeležio Arnautović u 4. za Obgonu i Sako u 30. minutu za konačnih 2:0.

Liga kup:

Aston Vila - Midlsboro 0:2

Bornmut - Brajton 1:0 nakon produžetaka

Brentford - Norič 1:3

Bristol siti - Stouk 3:0

Barnli - Lids 2:2 posle penala 5:7

Kristal Palas - Hadersfild 1:0

Lester - Liverpul 2:0

Vest Hem - Bolton 3:0

Vulvs - Bristol Rovers 1:0 posle produžetaka

Reding - Svonsi 0:2

Totenhem - Barnsli 1:0

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.