Espanjol upisao prvu pobedu, Selta u problemu

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Espanjol upisao prvu pobedu, Selta u problemu

Prva pobeda Katalonaca.

Fudbaleri Espanjola pobedili su na svom stadionu ekipu Selte rezultatom 2:1 (2:0) u poslednjem meču četvrtog kola Lige Primere.

Espanjol je tako došao do svoje prve pobede ove sezone i sada je sa četiri boda preskočio Seltu koja ima pobedu i tri poraza.

Espanjol nije mogao na bolji način da otvori utakmicu, pošto je do 25. minuta već imao dva gola prednosti.

Najpre je u 10. minutu Đerar Moreno iskoristio pas Lea Baptistaa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za 1:0, da bi potom Pjati pogodio posle dodavanja Hurada.

Selta je u drugom poluvremenu zaigrala bolje, u 69. minutu Sisto uspeo da smanji rezultat na 2:1.

U gostujućem timu nije bilo našeg Nemanje Radoje, koji je i dalje povređen.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIMERA: Espanjol zabeležio prvi trijumf ove sezone (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Sep.2017

Fudbaleri Espanjola zabeležili su prvu pobedu u španskoj Primeri ove sezone.. . Plavo-beli iz Barselone su na svom stadionu savladali ekipu Selte iz Viga rezultatom 2:1.. Fudbaleri Espanjola su od samog starta nametnuli svoj ritam, a Đereard Moreno je već u devetom minutu zatresao mrežu gostiju....

Nastavak na HotSport.rs...

Prvenac Džejmsa Rodrigeza u dresu Bajerna! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2017, 21:24

Kolumbijac konačno proradio...Fudbaleri Bajern Minhena večeras od 20.30 gostuju ekipi Šalkea, a tim Karla Anćelotija je na brzinu došao do dva gola prednosti...Najpre je Robert Levandovski pogodio iz penala u 25. minutu i to tek nakon što je sudiji morala da pripomogne video tehnologija...Četiri...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.