Grin ostaje među Ratnicima, dobiće 100 miliona u naredne četiri godine

Izvor: RTS, 03.Avg.2019, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grin ostaje među Ratnicima, dobiće 100 miliona u naredne četiri godine

Drejmond Grin i Golden Stejt voriorsi produžili su ugovor, prema kojem će krilni igrač u naredne četiri godine zaraditi oko 100 miliona dolara.
Grin je treći igrač koji će gotovo sigurno ostati u klubu u naredne tri sezone, pošto Stef Kari ima važeći ugovor sa Ratnicima, dok je Klej Tompson nedavno produžio saradanju sa timom iz Kalifornije na još pet sezona.

Drejmond Grin će u naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << četiri godine inkasirati gotovo 100 miliona dolara, a igrač je mogao mnogo bolje finansijski da prođe da je odlučio da promeni sredinu.
Naime, Grinu je ostala još jedna godina iz prethodnog ugovora, posle čega je mogao da postane slobodan igrač i u nekom timu obezbedi mnogo veća primanja.
Ipak, Grin se odlučio da ostane u timu sa kojim je osvojio tri šampionske titule i postao Ol-star igrač. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.