Gotovo, Ibra se vratio, a nakon njega stižu četiri sjajna pojačanja! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2020, 12:46

Gotovo, Ibra se vratio, a nakon njega stižu četiri sjajna pojačanja! (video)

Radno na "San Siru".

Sada je i zvanično, Zlatan Ibrahimović se vratio i dres Milana će nositi i naredne sezone.

Ibrahimović je u januaru po drugi put u karijeri poneo dres Milana, pokazao je da bez ikakvih problema još uvek može da igra na vrhunskom nivou, spekulisalo se da bi i pored sjajnih partija "Rosoneri" mogli da se rastanu sa njim po završetku sezone, jer se očekivalo da će na klupu tima sa "San Sira" sesti Ralf Rangnik.

Nemac je bio protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ibrahimovićevog ostanka, želeo je da podmladi ekipu, ali je serija sjajnih rezultata sve promenila, Pioli je dobio novi ugovor, pa je postalo jasno da će Milan pokušati da zadrži i iskusnog napadača.

Najpre su se pojavili problemi u pregovorima sa Rajolom i Ibrom, tražili su previše novca, ali su na kraju iz kluba popustili, Zlatan će u sezoni pred nama zaraditi sedam miliona evra, biće najverovatnije i najplaćeniji igrač kluba sa "San Sira".

🎥 @Ibra_official IZ back 🎤#SempreMilan pic.twitter.com/RSVq2fFJIS

— AC Milan (@acmilan) August 30, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.