Gomes želi da ode iz Bajerna

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Jun.2013, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomes želi da ode iz Bajerna

Agent fudbalera Bajerna iz Minhena Marija Gomesa rekao je da njegov klijent želi da napusti klub, pošto je izgubio mesto u prvoj postavi.
(FOTO: AP)
Gomes je izgubio mesto u prvom timu posle dobrih igara Marija Mandžukića, a nemački mediji spekulišu da su za njega zainteresovani Fiorentina i Napoli, kao i nekolicina premijerligaških klubova.
Mario želi da ode iz Bajerna. Mada, još nismo doneli odluku u koji klub će preći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – rekao je agent Uli Ferber.
Gomes (27) je 2009. godine iz Štutgarta prešao u Bajern za koji je odigrao 174 utakmica i postigao 113 golova.
Ugovor sa klubom ističe mu na leto 2016. godine.
Gomes je sa klubom osvojio dve titule u Bundes ligi, po dva Kupa i Superkupa i Ligu šampiona.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mario Gomez želi da ode iz Bajerna

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jun.2013

Agent fudbalera Bajerna iz Minhena Marija Gomeza rekao je danas da njegov klijent želi da napusti klub, pošto je izgubio mesto u prvoj postavi... Gomez je izgubio mesto u prvom timu posle dobrih igara Marija Mandžukića, a nemački mediji spekulišu da su za njega zainteresovani Fiorentina i Napoli,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.