Gajićev Bordo sa igračem manje prekinuo niz PSŽ-a zbog gluposti golmana /VIDEO/

Izvor: Blic, 11.Sep.2015, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gajićev Bordo sa igračem manje prekinuo niz PSŽ-a zbog gluposti golmana /VIDEO/

Fudbaleri Pari Sen Žermena remizirali su protiv Bordoa sa 2:2 (2:1) u 5. kolu francuskog šampionata.

Prvo poluvreme obeležila su dva gola Kavanija, jedan je bio posledica loše procene golmana Karasa, a drugi je postigao iz dobro izvedenog slobodnog udarca.

U međuvremenu je pogodak postigao Saive posle kornera za izjednačenje, igrač koji je u 77. minutu isključen zbog drugog žutog kartona. Nesmotreni startovi skupo su njega koštali, ali ne i ekipu. Samo dva minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kasnije, Kazri je iskoristio neverovatnu nonšalantnost golmana Trapa.

"Zlatni orlić" sa Novog Zelanda Milan Gajić menjao je Traorea u drugom poluvremenu, a sa ekipom je trenutno zauzeo devetu poziciju sa šest bodova, dok je PSŽ prvi put remizirao posle četiri startne pobede. Parižani imaju 13 bodova, pratioci Rems i Ren imaju po devet uz meč manje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIGA 1: PSŽ i Bordo podelili plen, Trap tragičar meča (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2015

 PSŽ i Birdo su podelili plen odigravši 2:2 u 5. kolu Lige 1.. . To što šampion nije došao do celog plena može da ‘zahvali’ svom golmanu Kevinu Trampu. Poklonio je izjednačujući gol u samom finišu meča, iako je njegov tim imao igrača više.. Lepo je počelo po Svece, poveli su preko Kavanija,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.