Futing pred utakmicu - Košarkaši Partizana pešačili ka Cetinju (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2018, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futing pred utakmicu - Košarkaši Partizana pešačili ka Cetinju (foto)

Radovi na magistralnom putu Budva - Cetinje naterali su košarkaše Partizana na neplanirani futing pred večerašnju utakmicu u crnogorskoj prestonici.

Košarkaši Partizana odigraće danas prijateljski meč sa ekipom Cetinja u crnogorskoj prestonici.

Crno-beli su prethodnih dana boravili na primorju, odmerili su snage sa ekipom Ulcinja, a danas su ih na magistralnom putu Budva - Cetinje sačekali radovi na putu.

Ekspedicija Partizana morala je da pređe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekoliko kilometara peške ali to nije uticalo na promenu rasporeda, tako da će utakmica početi u predviđenom terminu.

Zagrevanje za meč napravljeno je laganim futingom ka Cetinju, a utakmica počinje u 18 časova.

Zbog radova na putu Budva-Cetinje, ekspedicija #KKPartizan je nekoliko kilometara prešla peške. Utakmica protiv Lovćena će početi u 18:00 kako je i planirano. pic.twitter.com/xxRkiiLgad

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) April 3, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan peške uz Lovćen

Izvor: MozzartSport.com, 03.Apr.2018

Košarkaši Partizana, koji se nalaze na mini-turneji u Crnoj Gori doživeli su danas zaista put za pamćenje. Naime, klupski autobus je zbog radova na putu Budva - Cetinje morao da ostavi kompletan tim sa Stručnim štabom nekoliko kilometara pre Cetinja gde je za danas zakazan meč sa Lovćenom. Crno-beli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.