Fudbalski transferi: Sapunica oko Mitrovića, novi Srbin u Laciju, Del Pjero se vraća u Juve

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski transferi: Sapunica oko Mitrovića, novi Srbin u Laciju, Del Pjero se vraća u Juve

Fudbalsko tržište je "eksplodiralo" poslednjih dana. Stotine miliona evra su i igri, "bombe" padaju, a u epicentru su i srpski fudbaleri. Iako je jednom nogom već bio u Njukaslu, Aleksandar Mitrović još nije postao "svraka". Anderleht "tvrdi pazar", želi više novca nego što nudi tim iz Premijer lige. Milinković Savić na pragu Lacija. Juventus nudi čak 40 miliona evra za Brazllca iz Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Oskara. Vraća se Alesandro del Pjero u Juve, ali ne kao igrač već kao direktor italijanskog šampiona.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

10.47 - Gde će Aleksandar Mitrović?  Njegov menadžer Pini Zahavi kaže da on ide u Njukasl, ali pita se i Anderleht, koji gaji nadu da može da inkasira više od 18 miliona evra koliko nude "svrake".

- Razgovaramo i sa drugim klubovima. Hoće li njegova budućnost biti u Italiji? Ne mogu da navodim imena klubova. Samo ću reći da smo veoma zauzeti - izjavio je sportski direktor Anderlehta Herman van Holsbek portalu Calciomercato.it.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.