Fudbaler PSŽ-a šokirao Fabregasa: Čelsi će nas pobediti sa 4:0 /VIDEO/

Izvor: Blic, 16.Feb.2015, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler PSŽ-a šokirao Fabregasa: Čelsi će nas pobediti sa 4:0 /VIDEO/

Vezisti Pari Sen Žermena i Čelsija, Marko Verati i Sesk Fabregas sastali su se uoči prvog duela dva tima u osmini finala Lige šampiona i otkrili zanimljive informacije, a jedan odgovor potpuno je iznenadio slavnog Španca.

Verati je zbunio Fabregasa odgovorom na pitanje ko će pobediti?

"Čelsi... Mislim da će nas dobiti sa 4:0. Mi Italijani smo veoma sujeverni, pa pre utakmice uvek predviđamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će nas protivnik pobediti", rekao je Verati uz osmeh i izazvao nevericu na licu veziste Čelsija.

S druge strane, Fabregas je predvideo trijumf "plavaca" od 2:1, a pored toga njih dvojica su se prisetili najdražih utakmica, omiljenih fudbalera i pričali o muzici, drugim sportovima i gradovima uz neizbežno "peckanje" - sve u sklopu reklame za "pumu" čiji su promoteri.

Pari Sen Žermen će u utorak od 20.45 na stadionu "Park prinčeva" ugostiti Čelsi, dok je revanš borbe za četvrtfinale 11. marta u Londonu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Murinjo: Bez Fabregasa gubimo kontrolu

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2015, 11:28

"Kada on igra, imamo mnogo veći posed lopte", istakao je Posebni..Tek što se oporavio od istegnuća zadnje lože, nova pošast je napala plejmejkera Čelsija. Sesk Fabregas muku muči sa gripom, i to baš pred duel Lige šampiona sa PSŽ-om...On je nastupao 20 minuta na duelu sa Evertonom prethodnog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.