Firmino dolazi u Premijer ligu! Pogađajte ko je poslodavac…

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firmino dolazi u Premijer ligu! Pogađajte ko je poslodavac…

Visina transfera će iznositi 30.000.000 evra, agent Brazilca potvrdio da se njegov klijent seli na Ostrvo

Sada je sigurno: Roberto Firmino će biti jedna od zvezda prelaznog roka!

Fenomenalni Brazilac iz Hofenhajma je prerastao sredinu u kojoj je igrao i vreme je za iskorak u karijeri. Hofenhajm ga je lansirao, ali i on je njemu mnogo dao na terenu golovima i asistencijama. I tek će im dati u smislu punjenja klupske kase.

“Sve što mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da kažem je da se Roberto seli u Englesku”, rekao je danas Firminov agent Rodžer Vitman.

I nije teško pretpostaviti u koji klub bi Brazilac trebalo da ode. Mančester Junajted ga juri duže od godinu dana, ali je Hofenhajm odolevao. Čak su Nemci napravili pametan potez. Prošlog leta se pominjalo da su Crveni đavoli spremni da plate oko 20.000.000 evra za Firmina, sada je izvesno da je njegova cena biti deset miliona veća, što znači da se Hofenhajmu isplatio rizik i da je dočekao pravi tajming za prodaju.

Iz Mančester Junajteda nema nikakve potvrde transfera, ali realno je za očekivati da su Crveni đavoli favoriti za dovođenje Firmina. Ranije su se kao protivkandidati pominjali Liverpul i Mančester Siti. Ipak, sve miriše na promociju firmina na Teatru snova…

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.