Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2020, 11:53

Eriksen pakuje kofere u januaru? PSŽ na horizontu

Varniči između njega i Kontea

Odnos između Kristijana Eriksena i Antonija Kontea daleko je od ljubavi, više se tu radi o nepodnošenju. I zato je Eriksenov status rasteća mesterija. Danac je protiv Parme u remiju 2:2 imao još jedan tanak performans, pa je delovao kao strano telo u timu.

Antonio Konte nema nešto preterano velike simpatije prema Dancu, a to se videlo i u 58. minutu utakmice između Intera i Parme kada je Eriksen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zamenjen.

Italijanski mediji pišu da Danac ne prošušta šansu da uputi neke zajedljive komentare na račun Kontea, a trener je sa druge strane bio furiozan u situacijama kada je Eriksen lenj.

Deluje da to sve neće dugo potrajati...

Zato postoje indicije da bi mogao da spakuje kofere već u januaru. Došao je napravi razliku, a muči se da to pokaže na terenu. Nije zadovoljan minutažom i ulogom, zato se sve više pominje negov odlazak već početkom 2021. godine.

Nerazuri su već ranije odbili neke ponude za Eriksena, a kao moguće rešenje za celu situaciju pominje se Pari Sen Žermen koj je navodno zainteresovan. Podsećamo da je tim iz Pariza već doveo Maura Ikardija iz Intera, pa možda ponovo bude sličan slučaj sa Eriksenom.

Muči se Eriksen iako je prošlog januara plaćen 20.000.000 evra kada je došao iz Totenhema, a potpisao je ugovor do 2024. godine i ima preko 9.000.000 evra sa bonusima.

Poznato je da je Antonio Konte prošle zime zagovarao dolazak Artura Vidala - a ne Eriksena - tako da prednost koju daje Čileancu u mnogim situacijama nije iznenađujuća.

Eriksen je već pitanje "zašto ne igra?" adresirao na Kontea. Jasno je da taj odnos nije dobar. I mogao bi da rezultira odlaskom Danca iz Intera već u januaru. Da li će krenuti Ikardijevim putem?

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.