Можда понедељак може да буде најбољи дан у недељи? Ако се потрудимо сигурно да може! (понедељак, 20. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2024, 07:00

Можда понедељак може да буде најбољи дан у недељи? Ако се потрудимо сигурно да може! (понедељак, 20. мај)

Чињеница је да је након викенда, мање или више пријатно проведеног, тешко вратити се у радну рутину, некако се тешко да се навикнемо на понедељак. Али шта је ту је од понедељка не можемо да побегнемо па хајде онда да се добро организујемо данас и одлично проведемо. Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо Ево шта нас очекује овог понедељка у Новом Саду:
Овог понедељка понавља се акција „Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Михајла Дубравца. Фото: Градске инфо С обзиром да је прикупљен износ прошлог понедељка био мањи од 60.000,00 динара, Правилником о условима и начину спровођења акције због лоших временских прилика предвиђа се понављање акције наредног понедељка, те ће се акција прикупљања средстава поновити данас.
Данас улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима.
Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.
Радници Јавног комуналног предузећа „Новосадска топлана“ Нови Сад данс ће кренуто да очитавају стање утрошка топлотне енергије на мерилима топлоте и на водомерима за топлу потрошну воду за месец мај текуће године.
Промоција књиге Ненада Глишића „Узгредне забелешке“ у Клубу нове зграде СКЦНС-а од 19:00 часова. Промоција књиге Ненада Глишића „Узгредне забелешке“   одржаће у клубу нове зграде СКЦНС-а, која се налази у Улици Владимира Перића Валтера 5.
Улаз је бесплатан.
Концерт победника “ Интернационалних сусрета виолиниста – виолиста “ у Градској кући од 19:00 часова. На концерту ће наступити победници овогодишњих “ Интернационалних сусрета виолиниста – виолиста „, који су одржани од 24-28.априла у Новом Саду и Сремским Карловцима.
Улаз је слободан.
У Српском народном позоришту од 20:00 часова наступа највећа македонска звезда Калиопи. Фото: new.gigstix.com Калиопи је највећа македонска поп-рок звезда и један од највећих и најоригиналнијих вокала на Балкану.
У њеној дугој и плодној каријери надопуњеној са њеном специфичном бојом вокала, искључиво моћној интерпретацији и као аутор великог броја хитова за себе и друге певаче, Калиопи је поставила високе стандарде и утиснула трајни печат у музици, постајући миљеница свога народа и Балканска музичка дива.
Карте за концерт можете купити на свим продајним местима „Gigstixa“ и онлајн.
Уживајте!
Šta kažu stranci: Da li je Novi Sad bezbedan za boravak, ako ste žena i putujete sami – gradska prevozna sredstva bezbedna, voda iz česme veoma bezbedna, a šta se navodi kao manje bezbedno?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Можда понедељак може да буде најбољи дан у недељи? Ако се потрудимо сигурно да може! (понедељак, 20. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.