Izvor: Deutsche Welle, 20.Maj.2024, 07:35

Iranski predsednik Raisi poginuo u helikopterskoj nesreći

Iranski predsednik Ebrahim Raisi i ministar spoljnih poslova Amir Abdolahijan poginuli su u padu helikoptera na povratku iz Azerbejdžana. Iranski mediji izvestili su o nesreći na severozapadu zemlje.

Nastavak na Deutsche Welle...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogibija predsednika: Šta dalje u Iranu

Izvor: Deutsche Welle, 20.Maj.2024

Iranski predsednik Ebrahim Raisi i ministar spoljnih poslova Amir Abdolahijan poginuli su u padu helikoptera na povratku iz Azerbejdžana. Raisi je bio viđen kao idući vrhovni vođa zemlje.

Nastavak na Deutsche Welle...

U kakvom stanju ostaje Iran nakon Raisijeve pogibije?

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2024

TEHERAN - Iranski predsjednik Ebrahim Raisi poginuo je u nedjelju u helikopterskoj nesreći. Iranski mediji proglasili su u ponedjeljak mrtvim čelnika države nakon što se njegov helikopter srušio u planinskoj sjeverozapadnoj regiji. Nesreća se dogodila na povratku iz posjete granici s Azerbajdžanom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Deutsche Welle. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Deutsche Welle. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.