Српска атлетичарка Ангелина Топић победила на митингу Дијамантске лиге уз нови државни рекорд

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Maj.2024, 07:32

Српска атлетичарка Ангелина Топић победила на митингу Дијамантске лиге уз нови државни рекорд

Српска атлетичарка, Ангелина Топић тријумфовала је на митингу Дијамантске лиге у Мароку у дисциплини скок увис и оборила државни рекорд скоком 198 центиметара. Фото: Танјуг/AP/Matthias Scrader Топићевој је то пошло за руком феноменалним скоком, прескочивши 1.98 метара, чиме је уједно оборила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << национални рекорд, и поставила нови лични рекорд.
Само две такмичарке су поред Српкиње успеле да прескоче 1.91, а то су Кристина Хонсел и Лија Апостоловски, које су уједно завршиле као друга, односно трећа на митингу.
 
 
Usik apsolutni svetski šampion u boksu (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српска атлетичарка Ангелина Топић победила на митингу Дијамантске лиге уз нови државни рекорд се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.