Izvor: B92, 14.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edmundo i Romario ponovo zajedno - u Fluminenseu

Eksplozivni brazilski fudbaler i bivši reprezentativac Edmundo došao je u utorak u Fluminense, saopštio je klub iz Rio de Žaneira.

Ovaj transfer će igrača zvanog "Životinja", čiji ispadi uključuju vređanje sudije na rasnoj osnovi i davanje piva šimpanzi na dečjoj zabavi, ponovo spojiti sa Romariom, sa kojim je imao veliku svađu pre četiri godine u Vasko da Gami.

Njih dvojica su se tada vređali preko medija, svađali su se ko treba da izvodi penale i nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hteli jedan sa drugim da slave golove.

Romario je, međutim, rekao da su "ratne sekire" zakopane.

"Uveravam vas da će se nešto dešavati, ali to će biti pozitivne stvari. Svi smo malo stariji, naročito ja. Nećemo dozvoliti sujeti da naruši ekipu", rekao je napadač, koji će ovog meseca napuniti 38 godina.

Potpredsednik Fluminensea Karlos Baros rekao je da je sporazum postignut i da će se Edmundo ekipi priključiti u trening kampu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.