E, ZBOG OVIH REČI DELIJE GA JOŠ VIŠE VOLE: Boaći OTKRIO zbog čega je Zvezdi OPROSTIO 250.000 evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 23:40

E, ZBOG OVIH REČI DELIJE GA JOŠ VIŠE VOLE: Boaći OTKRIO zbog čega je Zvezdi OPROSTIO 250.000 evra!

Potez za pamćenje.

Doskorašnji napadač Crvene zvezde i veliki ljubimac severa Ričmond Boaći igraće do leta za danski klub Vejle, sa kojim je potpisao kratkoročnu saradnju, na pet meseci. Napadač, koji je beogradskom klubu doneo mnogo radosti,u sredu je prošao lekarske preglede u novom klubu koji mu je ponudio i opciju produžetka saradnje na tri godine. Boaći je takođe prilikom rastanka sa crveno-belima oprostio srpskom klubu čak 250.000 evra duga, koji je u toku dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrio i pravi razlog ovog poteza.

- Da, tačno je da sam im ostavio taj novac. Crvena zvezda je moja kuća, a ovo je trenutak da se klubu odužim za priliku koju mi je pružio. Na tome sam veoma zahvalan Zvezdi - rekao je Boaći.

Popularni Boćko je 2017. godine iz italijanskog drugoligaša Latine stigao među crveno-bele, kojima je doneo lep novac od transfera u kineski Đijangsu. Kao što je poznato, posle samo šest meseci se iz Kine vratio u Zvezdu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Durata Ahmetaj, devojka Đerdana Šaćirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.