Džerard: Nismo ništa zaslužili na ovoj utakmici, bili smo suviše mekani po celom terenu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2014, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard: Nismo ništa zaslužili na ovoj utakmici, bili smo suviše mekani po celom terenu

Venger rekao da je brzina glavno oružje Danija Velbeka i da je Englez zato tako smiren ispred gola

Dva engelska tima su večeras igrala u Ligi šampiona i zabeležila dva suprotna rezultata – Arsenal je dominirao protiv Galatasaraja, a Liverpul je razočaranje dana pošto je izgubio u gostima od Bazela.

Stiven Džerard je posle meča rekao da je ovaj rezultat pravedan i da njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ekipa nije bila dovoljno dobra.

„Stvorili smo nekoliko dobrih šansi, ali nismo ništa zaslužili na ovoj utakmici. Bili smo suviše mekani na celom terenu i oni su pobedu želeli više. Očekivao sam da ćemo pobediti. Večeras smo bili drugi najbolji tim“, priznao je kapiten Liverpula.

Navijači Liverpula su se posebno okomili na Marija Balotelija pošto još nije dao gol za tim u velikim takmičenjima, a trener Crvenih Brendan Rodžers je morao da brani napadača.

„On je dosta radio večeras, ali mora da uradi više. Sudiće mu na osnovu postignutih golova, a večeras nije postigao nijedan, ali vredno radi. Razočaravajući rezultat. Trebalo je da nešto osvojimo na utakmici, ali smo se loše branili posle kornera i to nije prvi put“, objasnio je Rodžers.

Drugi engleski tim Arsenal je blistao protiv Galatasaraja, a Dani Velbek je het-trikom čestitao 18-godišnjicu na klupi kluba Arsenu Vengeru, a Francuz mu je uzvratio lepim rečima u razgovoru sa novinarima.

„Bio je odličan večeras. Mislim da je dodao taj instinkt golgetera i bio je agresvniji i dobro se ubacivao i rešavao akcije tima. Mislim da ima tako veliku brzinu što mu daje dovoljno vremena da mirno reaguje ispred gola i čim igrači to razumeju završnica im se odmah popravi“, rekao je Venger.

Popularni Profesor je rekao i da je Aleksis Sančez večaras odigrao najbolji meč u dresu Arsenala.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.