Donaruma odigrao 100. utakmicu za Milan, a onda otkrio da li ostaje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donaruma odigrao 100. utakmicu za Milan, a onda otkrio da li ostaje! (foto)

Golman Milana u centru pažnje posle današnjeg remija sa Fiorentinom.

Duel sa Fiorentinom bio je 100. za Đanluiđija Donarumu u dresu Milana, iako će ovaj momak u februaru napuniti tek 19 godina.

Nije ga obeležio pobedom, bilo je 1:1, a italijanske novinare i dalje najviše zanima koliko će se Donaruma još zadržati u Milanu.

''Imam ugovor na četiri godine i srećan sam ovde'', poručio je Donaruma.

Kada je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << današnja utakmica u Firenci, mladi golman nije nezadovoljan konačnim epilogom.

''Dobro smo reagovali posle primljenog gola i izborili se za izjednačenje. Bilo je divno odigrati 100. utakmicu za Milan'', istakao je Donaruma i naglasio da je ponosan i na svog brata Antonija, koji je odlično obavio posao u Kupu protiv Intera.

-

99+1= 💯🔴⚫️

👏🏻 @gigiodonna1 #FiorentinaMilan #weareacmilan pic.twitter.com/UpgffgPYM7

— AC Milan (@acmilan) December 30, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Donaruma: Srećan sam u Milanu

Izvor: B92, 30.Dec.2017

Đanluiđi Donaruma odigrao je 100. meč u dresu Milana, a posle remija sa Fiorentinom rekao je da je srećan u klubu. "Imam još četiri godine ugovora i srećan sam u Milanu", rekao je Donaruma posle meča.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.