Donaldu ne smeta ni loše, ni ružno -  samo da Zvezda prođe

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2017, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donaldu ne smeta ni loše, ni ružno - samo da Zvezda prođe

U četvrtak će sa kapitenskom trakom predvoditi crveno-bele u utakmici generacije.

Mičel Donald biće jedan od glavnih Zvezdinih aduta na sredini terena u meču protiv Kelna na ''Rajku Mitiću''.

I od njega, kao i svih ostalih u Zvezdinom dresu očekuje se da prikažu svoj maksimum i odvedu crveno-bele u evropsko proleće, prvi put posle 25 godina, a dva dana pre duela sa ''Jarčevima'' Donald uverava da će tako i biti.

''Naša generacija svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra najznačajniju utakmicu, u kojoj je samo rezultat bitan. Nek odigramo i loše i ružno, samo da na kraju prođemo u nokaut fazu. Moramo sve da damo za trijumf'', istakao je Donald, a prenose ''Novosti''.

Priznaje da je trener Vladan Milojević s pravom bio ljut posle remija protiv Bačke, ali veruje da u četvrtak neće biti razloga za ljutnju.

''Potrebno je da samo radimo ono što trener od nas traži. Da damo maksimum, izginemo na terenu, pa ćemo videti šta će biti. Bitno je da damo sve od sebe, pa ako i izgubimo, moći ćemo da se pogledamo u ogledalo'', konstatovao je Donald.

Utakmica Crvena zvezda - Keln na programu je u četvrtak od 21:05h na Marakani.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mičel Donald: Jedan od najvećih mečeva koje sam ikada igrao...

Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2017

„Ne pristajemo na remi, napadamo tri boda protiv Kelna“, poručuje kapiten Crvene zvezde..Prvi stranac kapiten na zvaničnim utakmicama i prvi kapiten koji je poveo saigrače ka evropskom proleću posle 25 godina. Te dve funkcije, ili priznanja, mogao bi uskoro da objedini Holanđanin Mičel Donald....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.