Đoković protiv Ferera za finale Pekinga

Izvor: RTS, 09.Okt.2015, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Ferera za finale Pekinga

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra protiv Davida Ferera u polufinalu turnira u Pekingu. Meč počinje oko 14.25 časova.

Prvi teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Pekingu, pošto je za manje od sat vremena savladao Amerikanca Džona Iznera rezultatom 6:2, 6:2.
Đoković je prosto pregazio Iznera koji je delovao potpuno nemoćno i napravio još jedan korak ka odbrani titule.
Srpski teniser se u nastavku turnira sastaje sa Špancem Davidom Fererom protiv koga vodi sa 15:5 u međusobnim duelima.
Turnir u Pekingu igra se za nagradni fond od 3.944.715 dolara.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadalova osveta Fonjiniju za finale Pekinga

Izvor: B92, 10.Okt.2015, 09:12

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale turnira u Pekingu, trijumfom u dva seta nad Italijanom Fabiom Fonjinijem...Nadal je do pobede nad Fonjinijem došao sa 7:5, 6:3, posle jednog sata i 46 minuta igre...U borbi za titulu, nekadašnji prvi teniser sveta će se sastati sa boljim iz duela...

Nastavak na B92...

Brutalni Novak u 12. uzastopnom finalu!

Izvor: B92, 10.Okt.2015

Novak Đoković igra u ovim trenucima protiv Davida Ferera polufinalni duel na turniru u Pekingu. 6:2, 5:2...Srpski teniser brani titulu u kineskom gradu, a ovo će mu biti 21. međusobni duel sa neumornim Špancem...Od prethodnih 20 Đoković je dobio 15, a poslednji pu su se sastali u polufinalu Mastersa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.