Naše perjanice u pekinškom polufinalu

Izvor: Politika, 09.Okt.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naše perjanice u pekinškom polufinalu

 PEKING– Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP tunrira u Pekingu, pošto je danas za manje od sat vremena savladao Amerikanca Džona Iznera rezultatom 6:2, 6:2.

Đoković je prosto pregazio Iznera koji je danas delovao potpuno nemoćno i napravio još jedan korak ka odbrani titule.

Đoković se u meču za finale sastaje sa Špancem Davidom Fererom koji je savladao Jena Hsuna Lua iz Kineskog Tajpeha sa 2:0 u setovima.

Turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u Pekingu igra se za nagradni fond od 3.944.715 dolara.

Đoković: Ritern ključ pobede protiv Iznera

PEKING – Najbolji teniser sveta Novak Đoković ocenio je da je ritern bio ključ njegove današnje ubedljive pobede protiv Amerikanca Dzona Iznera u cetvrtfinalu ATP turnira u Pekingu.

Đoković je za svega 52 minuta „oduvao” 2.08 metra visokog Iznera i plasirao se u polufinale turnira na kojem brani titulu.

„Odigrao sam sjajan meč. Činjenica da je Izner imao visoki procenat prvog servisa, kao i to da sam pravio brejkove govori o kvalitetu mog riterna, koji je očigledno bio ključ pobede”, rekao je Đoković.

Prvi reket Srbije naglasio je da izvor njegove motivacije leži u želji da stalno napreduje.

„ Uvek pokušavam da napredujem i svaki put kada sam na terenu želim da budem bolji”, rekao je Đoković.

Srpski teniser se u nastavku turnira šstaje sa Špancem Davidom Fererom protiv koga vodi sa 15:5 u međusobnim mečevima.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP PEKING: Đoković pregazio Iznera za plasman u polufinale

Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015

Najbolji svetski teniser nastavio je sa dobrim partijama u Pekingu, baš kao i Ana Ivanović par sati pre njega.. . Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP tunrira u Pekingu, pošto je danas za manje od sat vremena savladao Amerikanca Džona Iznera rezultatom 6:2, 6:2.. Đoković...

Nastavak na HotSport.rs...

Per i Vavrinka igraju za titulu u Tokiju

Izvor: Blic, 10.Okt.2015, 10:04

Francuski teniser Benoa Per plasirao se u finale ATP turnira u Tokiju pošto je u savladao Japanca Keija Nišikorija sa 1:6, 6:2, 6:4...Protivnik Peru u završnom meču turnira biće Švajcarac Stanislas Vavrinka koji je prethodno pobedio Žila Milera iz Luksemburga sa 6:4, 7:6(5)...Nagradni fond u Tokiju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.