Đoković i Nadal otkazali egzibicioni meč u Saudijskoj Arabiji

Izvor: RTS, 09.Nov.2018, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Nadal otkazali egzibicioni meč u Saudijskoj Arabiji

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je na konferenciji za medije pred početak završnog mastersa u Londonu potvrdio da se neće odigrati egzibicioni meč njega i Rafaela Nadala u Saudijskoj Arabiji. Rafael Nadal još uvek nije uspeo da se oporavi od povrede.
Novak Đoković i Rafael Nadal trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da igraju 22. decembra u Džedi u Saudijskoj Arabiji egzibicioni meč, ali se u međuvremenu Španac povredio.

Nadal je potom otkazao učešće na turnirima u Parizu i Londonu, a u svetskoj javnosti su se pojavili komentari da teniseri treba da odustanu i od egzibicionog meča u Džedi zbog ubistva novinara disidenta Džamala Kašogija u saudijskoj ambasadi u Istanbulu, zbog čega se ova zemlja našla na udaru kritika.
Novak Đoković je na konferenciji za medije pred početak završnog mastersa u Londonu potvrdio da se neće odigrati egzibicioni meč zbog nesanirane porede Rafaela Nadala.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   Tenis,   London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Egzibicija Noleta i Rafe - otkazana!

Izvor: Mondo, 09.Nov.2018

Novak Đoković i Rafael Nadal neće igrati egzibicioni meč u Džedi...Egzibicioni duel prvog tenisera sveta Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u Džedi otkazan je zbog povrede Španca...Đoković je na konferenciji za medije u Londonu, pred start Završnog mastersa i meča sa Amerikancem Džonom Iznerom,...

Nastavak na Mondo...

NIŠTA OD EGZIBICIJE: Otkazan meč Đokovića i Nadala u Saudijskoj Arabiji

Izvor: Večernje novosti, 09.Nov.2018

Neće biti tog duela ove godine, Rafa je povređen - rekao je Novak na konferenciji za štampu u Londonu pred start završnog turnira Egzibicioni duel prvog tenisera sveta Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u Džedi otkazan je zbog povrede Španca.Đoković je na konferenciji za...

Nastavak na Večernje novosti...

Đoković i Nadal ne igraju u Arabiji

Izvor: Danas, 09.Nov.2018

Novak Đoković i Rafael Nadal neće odigrati egzibicioni meč u Saudijskoj Arabiji 22. decembra jer španski teniser još nije uspeo da se oporavi od povrede. Članak Đoković i Nadal ne igraju u Arabiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.