Đoković o povredi pred US open i zlatu: Pokušaću u Parizu

Izvor: B92, 31.Jul.2021, 12:19

Đoković o povredi pred US open i zlatu: Pokušaću u Parizu

Srpski teniser Novak Đoković izneo je utiske posle neuspeha na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Svetski broj jedan ostao je bez medalje u Japanu, prvo zbog poraza od Pabla Karenjo- Buste u borbi za bronzu, a onda se i povukao u miks dublu sa Ninom Stojanović.

Razlog ovoga drugog je povreda ramena, pored umora.

"Žalim što nisam osvojio medalju za svoju zemlju, u obe konkurencije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jednostavno, nisam mogao ni juče i danas. Nivo tenisa mi je pao... Takođe zbog mentalne i fizičke iscrpljenosti", rekao je Đoković posle meča.

Novak ne žali što je izabrao da napadne "Zlatni slem" u Tokiju.

"Ne žalim što sam došao u Tokio. U životu nema slučajnosti, sve se dešava s razlogom. Imao sam neke teške poraze na velikim turnirima i Olimpijskim igrama, znam da su me obično činili jačim".

Govorio je i da li povreda razmena pravi problem pred US open.

"Nadam se da neće napraviti problem. To je nešto o čemu u ovom trenutku ne mogu da pričam sa sigurnošću. Ne smem da žalim ni za čim, dao sam sve od sebe za svoju zemlju".

Nada se da će imati više uspeha na sledećim Igrama u Parizu.

"Znam da ću se vratiti. Pokušaću u Parizu da osvojim medalju za Srbiju. Žao mi je što sam razočarao veliki broj navijača u Srbiji, ali to je sport", zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nole: Srce mi je na mestu, žao mi je Nine, hoću i u Pariz

Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2021

Novak Đoković je posle poraza od Pabla Karenja Buste rekao da mu je žao što nije osvojio medalju za Srbiju ali da ne žali uopšte što je došao na Igre u Tokio. Takođe kaže da je uvek čast da igra za Srbiju i da će zato probati da se nađe na Igrama i u Parizu za tri godine.

Nastavak na N1 televizija...

NOLETOVE PRVE REČI POSLE KOŠMARA: Dao sam sve od sebe, vratiću se jači i igrati u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021

Žao mu je što je razočarao navijače u Srbiji...Želeo je Novak Đoković da da sve od sebe, da Srbiji donese dve medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, a sve završilo kao u košmarnim snovima. U prestonici Japana ostao je praznih šaka. U singlu je najpre doživeo poraz u polufinalu od Aleksandra...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.