NOLETOVE PRVE REČI POSLE KOŠMARA: Dao sam sve od sebe, vratiću se jači i igrati u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 12:42

NOLETOVE PRVE REČI POSLE KOŠMARA: Dao sam sve od sebe, vratiću se jači i igrati u Parizu

Žao mu je što je razočarao navijače u Srbiji.

Želeo je Novak Đoković da da sve od sebe, da Srbiji donese dve medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, a sve završilo kao u košmarnim snovima. U prestonici Japana ostao je praznih šaka. U singlu je najpre doživeo poraz u polufinalu od Aleksandra Zvereva, a zatim u borbi za treće mesto i od Pabla Karenja Buste.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Posle toga nije ima snage da se bori u paru sa Ninom Stojanović za bronzu u konkurenciji miks dublova.

- Žalim što nisam uzeo medalju za moju zemlju i u singlu i u dublu. Nisam uspeo da iznesem to juče i danas. Nivo tenisa mi je pao, pre svega zbog mentalnog i fizičkog umora - rekao je Đoković.

Ni u jednom trenutku se nije pokajao zbog dolaska u Tokio.

- Ne žalim što sam došao na Olimpijske igre. Verujem da nema slučajnosti u životu, sve se dešava sa razlogom. Imao samo nekoliko poraza na Olimpijskim igrama i velikim turnirima koji su mi slomili srce i znam da me obično ti porazi ojačaju.

Istakao je da ovo možda nije njegov poslednji nastup.

Razgoropadila se Zvezda u revanšu protiv Kairata (5:0), i puna samopouzdanja ide danas (18.55) u Suboticu, gde je čeka meč sa Spartakom. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

- Znam da ću da se vratim, pokušaću da nastavim da radim za Olimpijske igre u Parizu, pokušaću da osvojim medalju za moju zemlju. Žao mi je što sam razočarao navijače u Srbiji, ali to je sport, dao sam sve, sve što mi je ostalo u rezervoaru, što nije mnogo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jasmina Aleksandrov, bivša košarkašica i supruga Nemanje Aleksandrova
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hrvati: Đokoviću će ostati nedostižno olimpijsko zlato

Izvor: B92, 01.Avg.2021, 07:00

Prvi teniser sveta Novak Đoković doživeo je neuspeh na Olimpijskim igrama u Tokiju...Srpski as ostao je bez ijedne medalje, u singlu zbog poraza od Aleksandera Zvereva u polufinalu i Pabla Karenja Buste, ali i odustanja od borbe za bronzu u miksu u paru sa Ninom Stojanović...Neuspeo pokušaj Đokovića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.