Đavo Dijego Kosta vraća Španiju u sedlo - 1:1

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jun.2018, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đavo Dijego Kosta vraća Španiju u sedlo - 1:1

U najzanimljivijoj utakmici u takmičenju po grupama na Mundijalu evropski prvak poveo protiv uzdrmane Španije golom svoje prve violine već u 4. minutu, "crvena furija" izjednačila u 24.

Nije moglo bolje da počne za Portugalce, a gore za Špance, koji su već uzdrmani iznenadnom rokadom na selektorskom mestu. Već u 4. minutu prvak Evrope je poveo s bele tačke.

Načo je nepropisno starovao na Ronalda, a italijanski sudija Roki nije imao dilemu.

U 24. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na dugu loptu Španije skakali su Dijego Kosta i Pepe. Španski napadač je očigledno u skoku odgurnuo portugalskog odbrambenog igrača koji nije mogao da se dočeka na noge. Pošto sudija nije svirao ništa, Kosta je nastavio akciju, nanizao je dva protivnička igrača i smestio loptu reskim udarcem u donji desni ugao gola Ruija Patrisija.

Olimpijski stadion u Sočiju.

PORTUGALIJA: Rui Patrisio, Soares, Pepe, Fonte, Gereiro, Silva, Mutinjo, Karvaljo, Fernandes, Gedes, Kristijano Ronaldo. Selektor: Santos.

ŠPANIJA: De Hea, Đordi Alba, Pike, Ramos, Načo, Buskets, Koke, Inijesta, Isko, David Silva, Dijego Kosta. Selektor: Jero.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.