Da li Milan može da ga priušti zlatnu koku zagrebačkog Dinama?

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Milan može da ga priušti "zlatnu koku" zagrebačkog Dinama?

Odlazak sa Maksimira sve je izvesniji.

Odlični fudbaler Dinamo Zagreba Dani Olmo izvesno napušta "Modre" u toku januara.

Španac je bio već viđen u domovini, Atletiko Madrid i po nekim spekulacijama Barselona su bili itekako zainteresovani za reprezentativca "crvene furije".

Ipak za sada bez konkretnijih ponuda, u trku se po pisanjima italijanskih medija uključio i Milan.

Dinamo traži čak 40 miliona evra za svog najboljeg igrača, "rosoneri" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ne stoje dobro na finansijskom planu.

Čelnici sa "San Sira" su spremni da ponude 25 miliona evra, ali je za očekivati da klub iz Hrvatske odbije ponudu "ispod cene".

Ukoliko žele da konkretizuju svoju ponudu, "rosoneri" će morati da prodaju Susa ili Paketu kako bi obezbedili neophodna sredstva. Do kraja januarskog prelaznog roka je ostalo još dve nedelje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olmo ipak stiže u Milan: Dinamu 20.000.000 + bonusi + procenti, Špancu deset puta veća plata nego u Zagrebu

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2020

Pominjali su se Barselona, Atletiko, Mančester junajted, Everton i Bajern, ali Dani Olmo se na kraju ipak seli u Milano! Lomili su dugo čelnici Rosonera španskog plejmejkera, a pogotovo tvrdoglavu upravu zagrebačkog Dinama, koja je situaciju koristila da uveća Olmovu cenu, a sada je izgleda transfer...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.