Gotovo, Milan izvojevao veliku pobedu!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2020, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Milan izvojevao veliku pobedu!

Sjajan potez "Rosonera".

Uspeli su ove zime u svoje redove da vrate Zlatana Ibrahimovića, potom je u klub na pozajmicu stigao Simon Kjer iz Sevilje, kao i Asmir Begović iz Bornmuta, koji će biti rezerva Donarumi do kraja sezone.

Jasno je da "Rosoneri" ne žele tu da se zaustave sa zimskim šopingom, a kako stoje stvari naredno pojačanje mogao bi da bude jedan od najtalentovanijih mladih igrača u Evropi.

U pitanju je Dani Olmo iz zagrebačkog Dinama, kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već neko vreme juri veliki broj evropskih klubova.

Momak koji je ponikao u čuvenoj Barseloninoj "La Masiji" se odlično razvio u hrvatskoj prestonici, stekao je i status seniorskog reprezentativca Španije u dresu "Modrih".

Procenjivalo se da će Dinamo za njegove usluge tražiti oko 40 miliona evra, ali izgleda da je Milan uspeo da ih ubedi da smanje cenu.

"Sportske novosti" prenose da se Milan dogovorio sa upravom zagrebačkog kluba, platiće 20 miliona evra odmah, pet miliona ako Olmo ispuni određene bonuse i još pet miliona prilikom buduće prodaje španskog fudbalera.

Dakle, Dinamo je praktično obezbedio sebi svotu od 30 miliona evra, što će biti rekordna prodaja kluba sa "Maksimira".

Pomenuti hrvatski list prenosi i da bi Olmo već do kraja dana mogao da otputuje u Italiju na završne pregovore, sam fudbaler je navodno pristao na ponudu sa "San Sira", prema kojoj će zarađivati 2,5 miliona evra godišnje.

Trener Dinama Bjelica je potvrdio i da Olmo neće biti u sastavu za prijateljski meč protiv Lokomotive, što je još jedna jasan znak da Španac napušta Zagreb.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.