DŽEJMS NANELI ĆE POLUDETI: Ponovo pokrenuta tema od koje mu se DIŽE KOSA NA GLAVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 20:38

DŽEJMS NANELI ĆE POLUDETI: Ponovo pokrenuta tema od koje mu se DIŽE KOSA NA GLAVI

Stvarno je Moneke dosadio i Bogu i narodu.

Čima Moneke, krilni centar Baskonije, imao je dva ključna slobodna bacanja pri zaostatku svog tima 83:82 u poslednjem minutu utkamice protiv Partizana i očito da je preponosan na činjenicu da je pogodio oba. Opet je pričao o tome.

Kao što znamo, Partizanu je minimalnu prednost doneo Džejms Naneli, a upravo je američki košarkaš prišao Monekeu pred dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ključna bacanja.

Moneke je posle pričao da su se Naneli i on kladili u mesečnu platu da će pogoditi bacanja, pa je zbog toga posle dva pogotka gestikulirao kao da će dobiti novac. Sa druge strane, as crno-belih se ubrzo oglasio tvitom u kojem je poručio da nikakve opklade nije bilo.

U podkastu Jurohupsa, Moneke je detaljno opisao kako je razgovor tekao.

- Video sam da je napisao da se nije kladio. Mislim… Govorio mi je da ću promašiti slobodna bacanja, a ja sam rekao da neću. Rekao sam ‘Možemo da se kladimo.’ On je rekao ‘Da, kladićemo se…’ Ali naravno, nije to opklada posle koje očekujem da će neko zapravo dati novac. Kao kada kažete nekome ‘Kladim se da ću pogoditi.’ Pitao sam ga da se kladimo u mesečnu platu, a on je rekao da mu to odgovara. Tada je Zek Ledej počeo da se osmehuje i da klima glavom - rekao je 27-godišnji Moneke.

- Zbog toga sam, kada sam pogodio, rekao da dolazim po novac. To je bila šala, prijateljska stvar. Zato sam i počeo da pokazujem novac prstima. Ne bih lagao, sve je to dokumentovano. Sigurno neću doći u Srbiju i reći 'Daj mi moje pare.' Takva je bila 'opklada'. Ne želim taj novac, zadovoljan sam svojom zaradom i drago mi je zbog pobede - rekao je Moneke.

I tako je Čima Moneke još jednom prepričao svoju verziju događaja, a izvesno je da će to teško pasti Naneliju pošto je već i kod prošlog oglašavanja rekao da mu je ta priča dosadna. Sad je svakako još dosadnija pošto je prošlo više vremena od samog meča i Moneke bi zaista mogao da pređe na neke buduće teme.

Man that game was Friday it’s Sunday yal draggin this.. but didn’t happen. pic.twitter.com/DUQLVE6F4z

— James Nunnally (@allornunn21) November 5, 2023

Džejms Naneli sigurno hoće, a glavna tema trenutno jeste meč sa Fenerbahčeom koji Partizan čeka u četvrtak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizanov "dželat": Sigurno neću doći u Srbiju i reći "Daj mi moj novac"

Izvor: B92, 08.Nov.2023

Košarkaš Baskonije Čima Moneke još jednom se osvrnuo na završnicu susreta protiv Partizana...Moneke je bio junak Baskonije u pobedi protiv Partizana u petak, pošto je pri rezultatu 82:83, na 0,3 sekunde pre kraja uhvatio skok u napadu, a potom sa penala overio trijumf za svoju ekipu...On je kasnije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.